Om kurset

Et kurs for deg som liker å reise - og fotografere


Du jobber i det tempoet du selv vil, når du vil. Du får personlig kontakt med lærerne og alt skjer online med to aktive lærere som gir kommentarer, tips og korreksjoner. Lærerne legger stor vekt på personlig kontakt med deg som student.


Anita Fredheim sier om kurset Reisefotograf:

- Dette kurset har vært utrolig lærerikt. Jeg har ikke tatt kurs på internett tidligere, så dette var helt nytt for meg. I utgangspunktet er jeg nok mest trygg med klasseromundervisning og personlig kontakt med både elever og lærere, men dette var nesten like spennende som å begynne i 1. klasse. 

- Jeg har lært at fotografering er en reise i en verden hvor man utvikler seg hele tiden. Det å lære seg å se motivene, og få det riktige lyset, bruke rett dybdeskarphet osv. Jeg har blitt mye mer bevisst på dette, men ser at jeg har fortsatt mye å lære med egentrening. 

- Fotokurset har også åpnet øynene mine for hva man kan gjøre med bildene på en PC. Det har vært interessant å lære om de forskjellige bilderedigeringsprogrammene, og jeg har brukt en del tid på å sette meg inn i dem.

- Jeg valgte å lese en del litteratur i tillegg til kursmaterialet for å få en enda dypere forståelse for fotografering og den kunsten det er. 

- Til sist vil jeg rose begge mine lærere, Per Henriksen og Kjetil Hasselgåå nrd for en flott læringsopplevelse! Det har vært spennende og lære av bildene de har lagt ut pette

Sample Text: 
"We pride ourselves on our diverse portfolio, including projects in the sport, leisure, retail, residential and commercial sectors. We believe that building strong client relationships is incredibly important and we work closely with our clients to engender complete trust.  Our team has a great wealth of experience and know that, despite the complexity of the construction process, there should be no mystery to the client."
Se også skrivekurset
Reisejournalist

Sagt av studenter om
kurset Reisejournalist:


Caroline Engvik:
Kurset Reisejournalist har gitt meg en god forståelse av hva det betyr å reise og skrive, i tillegg til å gi meg et innblikk i hva som forventes i denne skrivebransjen. Jeg har fått en innføring og blitt bevisst på forskjellige sjangre. Jeg synes det var veldig greit å gå på et nettkurs, og utnytte fleksibiliteten.Randi Grace Nilsberg:
Kurset Reisejournalist ga meg tips om hvordan en reiseartikkel skal bygges opp, hvordan selge den og hvordan man kan vinkle en fortelling slik at den blir interessant for flere. Dette var et kurs som ga enda mer skrivelyst!